Menu
Číslo produktu: 105001-06437-4

Westfalia tažné zařízení pevné kulový čep na šrouby - MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model

Westfalia
  • Westfalia tažné zařízení pevné kulový čep na šrouby
  • Westfalia tažné zařízení pevné kulový čep na šrouby
Číslo produktu: 105001-06437-4

Westfalia tažné zařízení pevné kulový čep na šrouby - MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model

  • Tažná kapacita: 1900 kg
  • Svislé zatížení: 75 kg
  • hodí se pro MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model
  • Rok výroby 02.12 - 08.14
Westfalia
UŠETŘÍTE 28%
Nezávazná doporučená prodejní cena 13 677,00 Kč 9 758,99 Kč
včetně 21% DPH
doprava zdarma
skladem
  • Mnoho značek
  • Výhodnější ceny
  • Bezplatná & rychlejší doprava
Technické údaje
Specifičnosti
  • U vozidel s technologií Blue Efficiency nebo Blue Tec, prosím, zkontrolujte, zda má vozidlo uvedenou tažnou kapacitu
  • Ventilátor motoru musí zajistit minimální výkon 600W
Technické údaje tažného zařízení
Výrobce
Westfalia
Typ tažného zařízení
pevné
Varianta zařízení
kulový čep na šrouby
Čas montáže 1
2,5 h
Svislé zatížení 2
75 kg
Tažná kapacita 3
1.900 kg
D-hodnota
10,20 kN
Schválení
E13*94/20*2642*00
Nutná úprava nárazníku
Ano
Výřez do nárazníku ve viditelné oblasti
S neviditelným výřezem do nárazníku
Vyměnitelný nárazník / zakrytelný výřez
Ne
Kryt nárazníku je součástí balení
Ne
Nutná demontáž nárazníku
Ano
Výklopný držák zásuvky
Ne
Obsahuje elektropřípojku
Ne
Vhodné pro nosič kol
Ano
Hmotnost
21,00 kg
1 Uvedené časy montáží u tažných zařízení a elektropřípojek se vztahují výlučně na připevnění příp. montáž příslušného produktu. Potřebné dodatečné práce jako je např. odstranění nárazníku se v závislosti na daném vozidle může měnit a z tohoto důvodu nejsou dodatečné práce v našem časovém údaji zohledněny.
2
3
Detaily produktu

Ekonomicky smýšlející řidiči vozu MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model upřednostňují pevné tažné zařízení se šroubovaným tažným hákem. Je vyráběna firmou Westfalia a hovoří za dlouhou životnost a atraktivní cenu. Pevně šroubové tažné zařízení Westfalia F20 je odolné, cenově výhodné a intuitivní. V neposlední řadě kvůli tomu se stalo bestsellerem mezi našemi pevnými tažnými zařízeními MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model.

Toto tažné zařízení je koncipováno na maximální hmotnost přívěsu 1900 kg a zatížení 75 kg. Maximální D-hodnota je dle Westfalia 10.2 kN.

Při montáži tohoto tažného zařízení je třeba vyříznout nárazník v nepohledové části. Výřezovou šablonu nebo rozměry pro vyřezávání nárazníku najdete v montážním návodu od tažného zařízení.

Toto tažné zařízení MERCEDES-BENZ C-CLASS T-Model je koncipováno pro přepravu nosičů jízdních kol. Jejich nabídku najdete v kategorii „nosiče kol na tažné zařízeníl“. Prémiový výrobce Westfalia zaručuje tažná zařízení v kvalitě originálního příslušenství za výhodnou cenu.

K tomuto výrobku dostanete podrobný montážní návod od Westfalia. Na základě zkušeností firmy Westfalia byly vypočítány časy nutné pro montáž. Toto tažné zařízení je ošetřeno vrstvou KTL. Při tomto elektrochemickém procesu nanášení vrstev jsou nanášeny moderní, vodou ředitelné epoxidové pryskyřice, šetrné k životnímu prostředí pomocí elektrického pnutí na kovovém povrchu a vypáleny při teplotách cca 200°C. Nanášení vrstev KTL je považováno za vysoce moderní a efektivní ochranu proti korozi, která vytváří velice kvalitní a hladký povrch.

Pokud couváte nebo parkujete, mohou být couvací senzory rušeny tažným hákem pevného tažného zařízení. Tažný hák se nachází v zorném poli senzorů a stává se tak trvalou překážkou. Prosím čtěte doporučení a předpisy výrobce ohledně dodatečné montáže tažného zařízení v manuálu Vašeho vozu.

Návody k montáži

Zde naleznete návody k instalaci v různých jazycích, v závislosti na produktu ještě i doplňující nápovědy k montáži a další dodatečné obrazové ukázky, které Vám zjednoduší montáž produktu.

Hodnocení
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)
Ohodnoťte tento produkt!

Na tomto místě máte možnost projevit vaše názory a zkušenosti s tímto produktem. Tím poskytnete cenné informace dalším zájemcům při nákupu.

Na tento produkt zatím není žádné hodnocení

Na tomto místě máte možnost podělit se o vaše názory a zkušenosti k tomuto produktu. Poskytnete tak dalším zákazníkům cenné informace při nákupu.

Vhodná vozidla

Mercedes-Benz je zažitou obchodní značkou vozů Daimler AG. Značka byla zavedena v roce 1926 a pod značkou "Mercedes-Benz" se prodávají osobní vozy, vany, transportéry, nákladní vozy, užitkové vozy a autobusy. Daimler AG zaměstnává celosvětově víc než 270.000 pracovníků a má své hlavní sídlo ve Stuttgartu. Daimler AG vlastní značkou Mercedes-Benz také ikonu motoristického sportu s největší tradicí.

  • Mercedes-Benz C-CLASS T-Model (S204)
    • Model vozidla
      Síla
      Rok výroby
    • Model vozidla
      Mercedes-Benz C-CLASS T-Model (S204) C 180 (204.231)
      Síla
      115 kW / 156 k
      Rok výroby
      02.12 - 08.14